(62) 505 4000
(62) 505 5000
663 69 08 08
ZAMÓWIENIA REALIZUJEMY OD GODZ. 12:30 – 22:30

Dania z bydła rogatego

cena
1.
1. Tatar

Tatar z piklami, cebulą i gorącym pieczywem

25,00
2.
2. Carpaccio z polędwicy wołowej

na rukoli z kaparami posadzone, podawane z sosem, tartym parmezanem i gorącym pieczywem

25,00
3.
3. Zraz wołowy po śląsku

Roladka nadziewana boczkiem, chlebem, ogórkiem i cebulą podawana z kluskami śląskimi i zasmażaną kwaszoną kapustą

24,00
4.
4. Stek z antrykotu z nutą świeżych ziół i czosnku

Smakowity kawał mięsa z antrykotu ( ok. 300-330 g), obsypany grubo mielonym pieprzem, z nutą świeżych ziół i czosnku podawany w zestawie z frytkami stekowymi lub pieczonymi ziemniakami i sałatą z sosem vinegrette.
Prosimy określić stopień wysmażenia mięsa (Stek może być krwisty, średnio krwisty lub dobrze wysmażony)
 

45,00